Beroepsdoelgroepen

POLITIE

Krav Maga trainingen voor politie professionals zijn specifiek toegespitst op reële situaties die een poitievrouw of –man tegen zou kunnen komen. Met specifieke technieken, zoals de-escalatie, controle over de agressor(en), wapengebruik, fouilleren, vervoeren van agressor(en), wordt Krav Maga inmiddels door politiemensen over de hele wereld getraind en gebruikt.

Deze opleiding komt sterk overeen met de opleiding voor beveiligingsprofessionals. Het grote verschil is dat politiemensen meer middelen tot hun beschikking hebben, waardoor deze Krav Maga opleiding iets uitgebreider is.

DEFENSIE

Krav Maga Global heeft een unieke en uitgebreide kennis en ervaring in het trainen en opleiden van militairen in alle rangen en orden. Als het gaat om technische, tactische, mentale en fysieke voorbereiding op onder andere korte afstand gevechten, gewapende en ongewapende gevechten, third party protection, VIP-bescherming en zelfverdediging, heeft Krav Maga zich over de hele wereld ruimschoots bewezen.

Geheime diensten en militaire eenheden, waaronder de Mossad, de CIA en de FBI, trainen hun professionals in Krav Maga. Deze training brengt hen snel en effectief op het gewenste hoge niveau.

BEVEILIGING

Professionele beveiligers hebben veel baat bij onze Krav Maga-trainingen. Hierbij kan gedacht worden aan horeca beveiliging, algemene beveiligingsmedewerkers en de beveiliging van international instituten, zoals ambassades en het Joegoslavië tribunaal.

De Krav Maga lessen voor deze doelgroep zijn specifiek toegespitst op situaties die men in de functie als beveiligingsmedewerker tegen kan komen. Specifieke technieken zijn: de-escalatie, controle van de agressor(en), vervoeren van agressor(en), tactische samenwerking met collega’s en wapengebruik.

JUSTITIE

Het Ministerie van Veiligheid & Justitie huisvest, naast politie eenheden, diverse professionals die verdedigings- en vechttechnieken nodig hebben om hun werk goed uit te kunnen voeren. Krav Maga is een bewezen methode die door veel van deze eenheden ingezet.